Kelly Osbourne toivoo välttyvänsä syövältä: ”Olen voidellut kehoni huumeilla”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kelly Osbourne on jälleen noussut otsikoihin rohkeilla ja rehellisillä kommenteillaan. The Osbournes Podcastin tuoreessa jaksossa 39-vuotias nainen kertoi toivovansa, ettei hän koskaan sairastuisi syöpään, huolimatta perheensä historiasta sairauden kanssa.

Podcastissa Kelly Osbourne vitsaili voidelleensa kehonsa vuosien saatossa sellaisella määrällä alkoholia ja huumeita, että hän ei saa syöpää. Hänen veljensä Jack Osbourne kommentoi tähän, että ei usko Kellyn ajattelutyyliin. ”En usko, että se toimii niin, mutta en ole lääkäri”, Jack Osbourne tokaisi People-sivuston mukaan.

Kelly Osbourne on ollut avoin hänen suhteestaan huumeisiin ja alkoholiin vuosien varrella. Nainen on kertonut miten hänen kamppailunsa riippuvuuden kanssa alkoi, kun hänelle määrättiin opioidihoito leikkauksen jälkeen 13-vuotiaana. Sen jälkeen Osbourne siirtyi Vicodinista Percocetiin ja Percocetista lopulta heroiiniin, koska se oli halvempaa.