Kim Kardashian pukeutui tyttären Leijonakuningas-asuun – faneilta satoi kritiikkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin esikoistytär North West rakastaa huomion keskipisteenä olemista ja on kertonut haluavansa tulla artistiksi. Nyt 10-vuotias North West nähtiin juuri Leijonakuningas-musikaalin 30-vuotisen taipaleen juhlanäytöksessä.

Tyttö lauloi ja esiintyi Leijonakuningas-musikaalissa, jossa North West pääsi esittämään Simban roolia. Ihmiset eivät olleet tyytyväisiä tytön suoritukseen ja arvostelivat melko rankoin sanavalinnoin niin lapsen laulu- kuin tanssitaitojakin.

North West pukeutui näyttävään keltaiseen asuun, jossa oli paljon karvaa. Nyt tytön kuuluisa äiti Kim Kardashian pukeutui samaan asuun ja sai sen vuoksi paljon vihaisia ja negatiivisia kommentteja. Kommentoijien mielestä Kim Kardashianin olisi pitänyt antaa North Westin loistaa tässä asussa ja jättää valokeila tämän asun suhteen lapselleen.