Sofia Vergara muutti rakkauden kahviin yritykseksi – lanseeraa oman kahvimerkin

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sofia Vergara tunnetaan parhaiten Moderni perhe -komediasarjan Gloriana. Nyt Vergara nähdään näyttelemässä Netflixin uudessa Griselda-sarjassa rikollispomo Griselda Blancoa. Blanco oli menestyksekäs kolumbialainen huumekauppias, joka vaikutti 1970- ja 80-luvuilla vahvasti myös Yhdysvalloissa.

Sofia Vergara on nyt kertonut sosiaalisessa mediassa hänen uudesta aluevaltauksestaan. Nainen on perustanut oman kahvimerkin, joka kantaa nimeä ¡Díos Mio! Coffee. Tähden mukaan kahvi näyttää kauniilta, maistuu kolumbialaiselta ja on helppo valmistaa.

Sofia Vergara on kertonut pitävänsä kahvista ja olevansa hyvin tarkka kahvin laadun ja tekotavan suhteen. Taannoin nainen laitettiin haastattelun aikana testiin ja hänen maistettavakseen annettiin viisi kupillista kahvia. Sofia Vergaran makuaisti kahvin suhteen osoittautui todella tarkaksi ja hän onnistuikin tietämään jokaisen kahvin kohdalla jokaisen yksityiskohdan aina sen laadusta tekotapaan ja jauhatukseen saakka.