Chrissy Teigenin karmiva lentomatka – äkkijarrutus juuri ennen nousua

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keittokirjailijana ja mallina tunnettu Chrissy Teigen on tottunut matkustamaan ja lentämään usein lentokoneella. Nyt nainen joutui kuitenkin todistamaan lennolla yllättävää tilannetta, johon hän ei ollut osannut varautua.

Chrissy Teigen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan videoita ja päivitti tilannetta, joka alkoi melko pelottavalla tavalla. Lentokone oli kiihdyttänyt täyteen vauhtiin kiitoradalla ja ollut juuri nousemassa ilmaan kun se oli yllättäen jarruttanut voimakkaasti.

Chrissy Teigen joutui pelkäämään henkensä puolesta. Hän oli jarrutuksesta johtuen luullut parin sekunnin ajan, että he ovat törmäämässä johonkin. Lopulta lentokone kuitenkin onnistui pysähtymään eikä mitään törmäystä tapahtunut. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, mutta naiselle jäi kuitenkin hieman epävarmaksi vielä se minkä vuoksi lentokone joutui hätäjarruttamaan kesken nousun.