Demi Lovato avautui mielenterveydestään – viimein helpottaa

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Demetria Devonne ”Demi” Lovato on kertonut olevansa tällä hetkellä todella onnellinen. Nainen rakastui reilu vuosi sitten Jutes’ nimiseen tatuoituun komistukseen, jonka kanssa hän meni viime vuoden lopulla kihloihin.

Mielenterveydelliset haasteet ovat kaikesta onnesta ja rakkaudesta huolimatta varjostanut jo vuosien ajan Demi Lovaton elämää. Nyt 31-vuotias artisti on kertonut People-sivuston mukaan kokevansa, että viimein tilanne on alkanut helpottamaan.

Demi Lovato on kertonut löytäneensä vihdoin valon vuosien työskentelyn ja itsetutkiskelun jälkeen. Nainen on hakeutunut hoitoon monesti ja vasta viidennellä kerralla hän alkoi näkemään toivon pilkahduksen. Hän sai diagnoosin ja lääkityksen kohdilleen ja alkoi ensimmäistä kertaa elämään elämäänsä jo toipumisen aikana.