Selena Gomez ei anna fanien vaikuttaa parisuhteeseen: ”Sanovat niin loukkaavia asioita”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomezin paljasti viime vuonna olevansa uudessa suhteessa ja onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Selena Gomez on alkanut tapailemaan musiikkituottaja Benny Blancoa, jonka hän on tuntenut jo vuosien ajan.

Selena Gomezilla on satoja miljoonia faneja, joilla on usein mielipide naisen rakkauselämästä. Toisinaan Gomez joutuu hämmästymään sitä kuinka hänen ihanat faninsa sanovat välillä niin loukkaavia asioita ihmisistä, joita hän rakastaa.

Selena Gomez on kiitollinen siitä, että Benny Blancoon fanien kirjoittelemat viestit eivät ole vaikuttaneet. Gomez myös paljasti Time-lehden haastattelussa, että mikäli hän ei olisi löytänyt elämäänsä rakkautta, hän oli suunnitellut adoptoivansa lapsen yksin 35-vuotiaana perustaakseen perheen.