Testaa tämä Tukholmassa: Afrika-ravintolan ruokalista kuin kulttuurimatka

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset matkustavat mielellään risteilylaivoilla Ruotsiin. Tukholmassa käydessä kannattaa hyödyntää myös monipuolista ravintolamaailmaa, joista mielenkiintoisin tulokas tarjoilee afrikkalaista ruokaa. Kyseessä on Slaughterhouse-alueella sijaitseva Afrika.

Afrika on avattu Tukholman House 26:een. Tarjolla ruokaa ja juomaa useista eri ruokakulttuureista Afrikan mantereelta. Ruokalistalla on makuja Senegalista, Keniasta, Etiopiasta, Eritreasta ja monesta muusta Afrikan maasta.

Lisäksi ravintolassa järjestetään paljon Afrikka-teeman tapahtumia. Alueella kuunnellaan musiikkia ja nautitaan taiteesta. Ravintolan suuri ulkoistuinalue on omiaan kesäillan viettoon. Kokosimme alle kuvatunnelmia Instagramista.