Euroviisuvoittaja Nemo konsertoi Suomessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2024 Euroviisut voitti sveitsiläinen Nemo kappaleellaan The Code. Nuoresta iästä saakka kotimaassaan uraa tehnyt artisti suuntaa ensi keväänä Break the Code -kiertueelle. Tuleva Euroopan-kiertue ulottuu myös Suomeen.

Nemo esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla maanantaina 7. huhtikuuta 2025. Liput konserttiin saapuvat myyntiin perjantaina 14. kesäkuuta kello 12. My Live Nation -ennakkolippuja myydään jo torstaina kello 12 alkaen.

Nemo aloitti musiikin parissa jo kolmivuotiaana opettelemalla soittamaan viulua, pianoa ja rumpukonetta. Lapsena musikaaleissa esiintynyt artisti aloitti 13-vuotiaana räppäämisen ja keräsi mainetta muun muassa Sveitsin Talent-ohjelmassa. Nykyään menestyksekästä uraa tekevä muunsukupuolinen monilahjakkuus oli jo ennakkoon yksi tämän vuoden Euroviisujen suosikkiesiintyjistä.