Ruisrockin ohjelma on nyt valmis – mukana yli 100 esiintyjää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turun Ruissalossa järjestetään 5.-7. heinäkuuta nuorten aikuisten suosima festivaali Ruisrock. Useina vuosina helteet ovat hellineet Ruissalon festivaalikansaa, minkä vuoksi tapahtumaa onkin pidetty myös Suomen Coachellana.

Ruisrockin ohjelma on nyt valmis ja kattaa yli 100 esiintyjää, joiden mukana on paljon niin kotimaisia huippunimiä kuin ulkomaisiakin tähtiä. Festivaalin ohjelmaan viimeisimpänä kiinnitettiin brittiläinen Disclosure. Ruisrockin päiväkohtainen ohjelma on seuraava:

Perjantai 5.7.2024 The Chainsmokers, Don Toliver, J Hus, Offset, Ashnikko, Bar Italia, MØ, Ellinoora, Gettomasa, Kaija Koo, SANNI, Ani, Bee, Business City, Costee, Etta, Good Boys, Hassan Maikal, Hugo & Ahti, Isac Elliot, Jambo & Band, Jami Faltin, Jore & Zpoppa, Luukas Oja, Orvokki, Sexmane, Viivi, Zeze & Ganze, Whiteout. DJ-ohjelma: Girl put your records on, Tino Turner & Tboy, Wellness Center.

Lauantai 6.7.2024 Disclosure (DJ set), Hardwell, Romy, Sub Focus, Jenni Vartiainen, Kuumaa, Aliisa Syrjä, Antti Autio, Cledos, Costi, Emma & Matilda, F, Fröbelin Palikat, Goldielocks, Iisa, Kia, Lauri Haav, MODEM, Pariisin Kevät, Rebekka Holi, Robin Packalen, Ruispop (Ebbe, Nelli Orell, Dj Sapphire, Dj Fiyah), Senya, SHRTY, Tuuli, Ursus Factory, Vesta, Windows95man, JytäorkesteriDJ-ohjelma: I wanna dance with sombadi, Lonely Hearts Club, DJ Renaz, Soli Club, Willamomafia.

Sunnuntai 7.7.2024 PMMP, Stormzy, Louis Tomlinson, Trippie Redd, Alok, Joker Out, Sexyy Red, Yaeger, Behm, Blind Channel, Gasellit, Käärijä, Arppa, Bämä, Ege Zulu & Orchestre, Elsa Brotherus, Evelina, Flashbang Zone ‘24: Sara Bee, Smurhdy & Andre, Grande Mahogany, Ida Paul & Kalle Lindroth, Karri Koira, Lastout, Mirella, Pehmoaino, Tupe & Vepu, Vilma Jää, Airi’sDJ-ohjelma: Paha Vaanii, Club U-Haul, Slottsgatan 7.