Aggressiivinen kalkkuna terrorisoi naapurustoa – jahtaa autoja ja nokkii ihmisiä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa sijaitsevalla asuinalueella on liikkeellä aggressiiviseksi kuvailtu villieläin. Coon Rapidsin asukkaita terrorisoi vihainen kalkkuna, joka eri juurikaan vaikuta pelkäävän ihmisiä tai ajoneuvoja.

Kalkkunan kerrotaan muun muassa hyökkäävän ihmisiä päin, nokkivan ajoneuvojen renkaita ja jahtaavan autoja. Paikalliset ovat jopa aseistautuneet keppien kanssa liikkuessan ulkona. Erityisesti lintu on ottanut silmätikukseen paikallisen Rachael Grossin.

– Kalkkuna hyökkää kimppuuni päivittäin. Seuraa minua, nousee rappusia pitkin, yrittää päästä sisälle kotiini. Kun lähden matkaan autollani, lintu seuraa minua, Gross kuvaili CBS-uutissivustolle.

Kalkkuna ilmestyi Coon Rapidsiin syksyllä 2021 laumansa kanssa. Se jäi asuinalueelle vielä muiden laumansa jäsenien lähdettyä pois. Paikalliset asukkaat toivovat, että lintu voitaisiin ottaa kiinni ja siirtää johonkin syjäisemmälle alueelle.