Kristin Cavallarin onneton avioliitto sai naisen laihtumaan: ”Olin huolestuttavan pieni”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunotar Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi useista realitysarjoista, joista tunnetuin on Laguna Beach. 37-vuotias Kristin Cavallari on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan 24-vuotiaan Mark Estesin kanssa.

Suosittua Let’s Be Honest -podcastia pitävä Kristin Cavallari on nyt uusimmassa jaksossaan vastaillut fanien kysymyksiin. Yhdessä kysymyksessä ihmeteltiin sitä miten hoikka nainen oli kuvatessaan Very Cavallari -realitysarjaa. Kristin Cavallari oli samaa mieltä.

Kristin Cavallari oli aiemmin naimisissa Jay Cutlerin kanssa ja heillä on kolme lasta. Sarjaa kuvatessa avioliitto alkoi olla jo melko onneton ennen kuin se johtikin eroon. Cavallarin mukaan huono suhde vaikutti siihen, että hän ei pitänyt itsestään huolta.

Kristin Cavallari kertoo olevansa 160 senttimetriä pitkä ja painavansa tällä hetkellä noin 51 kiloa. Sarjan kuvausten aikaan hän painoi 46 kiloa, joka oli tähden mukaan liian vähän. ”Kirjaimellisesti onneton avioliitto ja stressi vaikuttivat minuun”, Kristin Cavallari kommentoi.