Emily DiDonato esitteli nopean kauneusrutiinin – näin valmistautuu 10 minuutissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 32-vuotias DiDonato on viime aikoina keskittynyt perhe-elämäänsä pienten lasten äitinä ja tehnyt mallin töitä satunnaisesti.

Emily DiDonato on tällä hetkellä todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja ylläpitää omia kanavia niin Instagramissa, TikTokissa kuin YouTubessakin. Nyt nainen on esitellyt TikTok-kanavallaan yli puolelle miljoonalle seuraajalleen miten hän loihtii kasvoilleen nopean arkimeikin.

Emily DiDonato esittelee videolla miten hän tekee perusmeikin vain 10 minuutissa. Meikissä ei käytetä meikkivoidetta vaan peiteaineen jälkeen kasvoille sipaistaan vain hieman meikkipuuteria. Sen jälkeen kasvoille tuodaan väriä poskipunalla ja hieman väriä antavalla huulirasvalla.

@didonatoemily #naturalmakeup #makeup101 #easymakeup ♬ original sound – Emily DiDonato