Nyt se vahvistui – HBO:n House of the Dragon saa kolmannen kauden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thronesin spinoff-sarja House of the Dragon jatkuu uusien jaksojen myötä tänä kesänä. Sarjan on paljastettu saavan jatkoa jo ennen kuin sen odotettu toinen tuotantokausi on edes ehtinyt alkaa.

HBO on vahvistanut House of the Dragonin saavan kolmannen tuotantokauden. Uutinen tulee tuskin monille yllätyksenä. Sarja on HBO:lle takuuvarma hitti, ja sen ensimmäinen jakso rikkoi sekä HBO-kanavan että nykyään Maxina tunnetun HBO Max -palvelun ennätyksiä.

House of the Dragon perustuu George R.R. Martinin Tuli ja veri -kirjaan, joka julkaistiin tänä vuonna myös Suomeksi. Targaryanien dynastian verisiä vaiheita seuraavan sarjan toisen tuotantokauden rooleissa jatkavat muun muassa Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy ja Eve Best. Sarjan toinen tuotantokausi alkaa Suomessa Max-palvelussa 17. kesäkuuta 2024.