Anne Hathaway antoi kauneusniksin – näin huulista saa täytelöiset hiuspinnin avulla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä Anne Hathaway tunnetaan monista elokuvista, kuten Prinsessapäiväkirjat ja Paholainen pukeutuu Pradaan. Fanit ovat jo vuosien ajan toivoneet, että tähti liittyisi TikTok-sovellukseen ja toukokuussa hän viimein teki sen.

Anne Hathaway liittyi TikTokiin jo viikkoja sitten, mutta julkaisi vasta kolmannen videonsa. Uudella videollaan 41-vuotias Hathaway kertoi oppimansa niksin, jonka avulla voi saada nopeasti hieman lisää täyteläisyyttä huuliin.

Videolla nähdään miten Anne Hathaway istuu maskeeraustuolissa Shiseidon uuden kampanjan kuvauksissa. Anne Hathaway neuvoo pistelemään kevyesti huulia hiuspinnin päällä, koska se vilkastuttaa huulissa verenkiertoa, tuo niihin väriä ja hieman lisää täyteläisyyttä. Nainen kehottaa kuitenkin olemaan varovainen, että pistelyä ei tee liian kovakouraisesti.

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor