Juhlijat paljastivat miten salakuljettavat alkoholia festareille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Festivaaleilla työskentelevät järjestyksenvalvojat ovat varmasti nähneet mitä kekseliäämpiä tapoja, joilla juhlijat yrittävät salakuljettaa alueelle alkoholia. Alkoholijuomien ostaminen festivaalialueella on kallista, minkä vuoksi moni yrittääkin salakuljettaa pientä määrää juomaa mukanaan alueelle.

Nyt Nilbacito-nimimerkillä sisältöä TikTokissa julkaiseva käyttäjä on esitellyt melko kekseliään tavan, jolla hän yrittää salakuljettaa ystävänsä kanssa pientä pullollista alkoholia festivaalialueelle. Henkilö on keksinyt piilottaa pullon voileivän sisällä.

Videolla nähdään kuinka pulloa sovitellaan täytetyn sämpylän väliin. Pullo ei ole aluksi mahtua leivän sisälle, minkä jälkeen videolla esiintyvä henkilö keksii kovertaa sämpylän kannen lähes ontoksi. Sen jälkeen hän asettelee pullon sämpylän väliin ja paketoi koko komeuden tuorekelmulla aivan kuin se olisi tavallinen eväsleipä.

@nilbacito @tessaliibalaaba mieletön leipäkikka 🤣🔥 | #festarit #alcohol #alcoholfreelifestyle #sinulle #fyp ♬ alkuperäinen ääni – ⚡️nilbacito⚡️