Julianne rakastaa jääkylpyjä – biksuvartalo hakee vertaistaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough perusti KINRGY-nimisen hyvinvointiohjelman neljä vuotta sitten. Tanssin eri muotoja yhdistelevä liikuntamuoto lanseerattiin näyttävästi Oprahin kanssa kiertueella, mutta koronapandemian iskettyä KINRGY siirtyi sovellukseksi. Myöhemmin nainen on avannut myös tanssistudion.

Nyt Julianne Hough on esitellyt somevideollaan miten hän palautuu erilaisista fyysisistä suorituksista jääkylvyn avulla. Hough on ammattitanssija, minkä lisäksi hän liikkuu muutenkin säännöllisesti ja treenaa. Sen vuoksi keho vaatii myös toimenpiteitä palautuakseen erilaisista suorituksista.

Tähti julkaisi taannoin videon, jossa nähdään miten hän venyttelee kuumassa saunassa. Tällä kertaa hän pulahtaa lämpimän saunan sijasta ammeeseen, joka on täynnä jääkylmää vettä. Julianne Hough kertoo ottaneensa jääkylpyjä vuodesta 2015 saakka. Jos kylmässä vedessä makoilu tuntuu tuskalliselta, Hough ehdottaa samalla lempimusiikin kuuntelemista.