Serena Williams hoitaa raskausarpiaan – aloitti radiofrekvenssihoidot vatsan iholle

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennistähti Serena Williams kertoi viime vuonna lopettavansa uransa. Menestyksekkään uran tehnyt 42-vuotias urheilun supertähti sai noin puoli vuotta sitten toisen lapsen hänen aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa. Tyttövauva sai nimekseen Adira River Ohanian.

Serena Williams on nyt vähitellen palannut takaisin kuntosalille ja omien rutiiniensa pariin. Nyt nainen esitteli hänen uudella Instagram-videollaan millaisen hoitosarjan hän on aloittanut auttaakseen vatsan ihoa palautumaan raskauden aikaisesta venymisestä.

Serena Williamsille tehdään videolla radiofrekvenssihoitoa, joka kiinteyttää ja tasoittaa ihoa aktivoimalla iho omaa kollageenintuotantoa. Aiemmin muun muassa näyttelijä Eva Longoria on puhunut tästä hoitomuodosta kun hän kertoi miten sai vatsan palautumaan raskaudesta.

Serena Williams on kertonut avoimesti faneilleen siitä miten epävarmaksi hän on tuntenut olonsa omassa kehossaan raskauksien jälkeen. ”Tulen aina rakastamaan raskausarpiani, mutta välillä on sallittua ottaa myös aikaa itselleen”, Williams kertoo.