Shannen Doherty tulot romahtivat – vaatii nyt lisää elatusapua exältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Shannen Doherty on sairastanut vuosikausien ajan rintasyöpää, joka on levinnyt aivoihin ja luustoon. Doherty teki taannoin suuren päätöksen ja alkoi myymään kiinteää omaisuuttaan. Hän halusi käyttää rahansa muistojen keräämiseen ja matkusteluun äitinsä kanssa.

Nyt Shannen Doherty on myös hakenut korotusta hänen elatusapusummaansa ex-mieheltään Kurt Iswarienkolta. Dohertyn tulot ovat laskeneet huomattavasti syöpään sairastumisen jälkeen eikä hän ole pystynyt enää vuosiin työskentelemään.

Naisen pääasialliset tulot ovat viime vuosian olleet peräisin Siskoni on noita -sarjan streamaustuloista. Sarja on kuitenkin nyt poistumassa useista suurista streamauspalveluista, mistä johtuen Shannen Dohertyn tuloihin syntyy suuri lovi.

Shannen Doherty pyytää People-sivuston mukaan mieheltään 15.434 dollarin kuukausittaista elatusapua. Doherty tarvitsee taloudellista tukea ex-mieheltään etenkin hänen sairaudestaan aiheutuviin kuluihin. Koska nainen ei ole enää pystynyt tekemään töitä näyttelijänä, hänen SAG-liiton maksama sairausvakuutuksensa loppuu, minkä vuoksi hänen tulee jatkossa itse maksaa kalliit hoitomaksut.