Sabrina Carpenter SKIMS-malliksi – kysyi Taylor Swiftiltä luvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sabrina Carpenter on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä. Hän on viime aikoina ollut suuren huomion keskipisteenä päästyään Taylor Swiftin Eras-kiertueelle Swiftiä lämmitteleväksi artistiksi. Naisen tuorein Espresso-nimeä kantava single on saanut Spotifyssa jo yli 589 miljoonaa kuuntelua.

Sabrina Carpenter toimi taannoin Kim Kardashianin luoman SKIMS-brändin mallina. Mainoskampanjassa 25-vuotias tähti nähtiin todella upeissa kuvissa, joissa hän poseerasi seksikkäissä ja samaan aikaan melko tyttömäisissä pastellinsävyisissä alusasuissa.

Faneja on kiinnostanut se mitä mieltä Taylor Swift on ollut siitä, että häntä konserttikiertueella lämmittelevä Sabrina tekee töitä hänen arkkivihollisensa Kim Kardashianin kanssa. Swiftillä ja Kardashianilla on julkisesti ollut todella tulehtuneet välit jo vuosikausien ajan.

Sabrina Carpenter on kertonut People-sivuston mukaan tuoreessa haastattelussaan, että hän kysyi asiaa ensin Taylor Swiftiltä. Carpenterin mukaan Swiftillä ei ollut kuitenkaan mitään sitä vastaan, että nainen ottaa työn alusvaatekampanjassa vastaan.