Addison Rae lumoavalla videolla – uima-altaan pohjassa korkokengät jalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Somevaikuttaja Addison Rae on tullut etenkin monille nuorille tunnetuksi TikTok-sovelluksesta, jossa hänellä on yli 88 miljoonaa seuraajaa. 23-vuotias nuori nainen on astellut nyt myös musiikkimaailmaan ja julkaissut viime vuonna oman AR-nimisen EP:n, jossa on viisi kappaletta.

Nyt Addison Rae teki hänen viimeaikaisista kuulumisistaan julkaisun, jossa nähdään sekä kuvia että videoita. Ensimmäisellä videolla hän esiintyy Charli XCX -keikalla ja yleisön kuullaan hurraavan naisille kovaäänisesti.

Viimeisellä videolla soi lumoava musiikki taustalla samaan aikaan kun Addison Rae kävelee uima-altaan pohjassa henkeään pidättäen. Naisella on uima-altaassa yllään valkoiset korkeakorkoiset avokkaat ja mustat bikinit, joiden alaosana nähdään pikkuruiset tangat. ”Rakastan elämääni”, Addison Rae kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.