MTV-teiniäiti Amber Portwoodin exä ei ollutkaan puhdas pulmunen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n suosikkisarjasta tunnetuksi tulleen Amber Portwoodin kihlattu katosi äsken. Mies löytyi päivien etsinnän jälkeen poliisin tiedotteen mukaan. Syytä katoamiselle ei tiedetä tai sitä, missä hän oleskeli kateissaoloaikansa.

Miehen nimi on Gary Wayt ja hän löytyi elossa sekä terveenä. Katoaminen tapahtui pariskunnan riitelyn jälkeen, kun he olivat viettäneet Portwoodin veljen häitä Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa. Uutta tietoa on se, että In Touch Weeklyn saamien asiakirjojen mukaan Wayt on ollut vaikeuksissa ja tekemisissä lain kanssa useaan otteeseen.

Miehellä on rikosrekisterimerkintöjä muun muassa päihderikoksista ja marihuanan hallussapidosta. Lisäksi hänet on tuomittu ajokieltoon ja saanut sakot useammasta liikennerikkomuksesta. Wayt on myös ollut naimisissa kerran Caitlin Haynie-nimisen naisen kanssa, joka haki avioeroa miehestään kolmen vuotta kestäneen avioliiton jälkeen vuonna 2016. Heillä ei ollut yhteisiä lapsia. Gary avioitui Amberin kanssa muutama viikko ennen katoamistaan.