Sisarvaimojen uusin tuotantokausi alkaa – uusi suhde paljastuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjaa on seurattu usean vuoden ajan ja pian julkaistaan 19. tuotantokausi. Tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole selvillä, mutta Mykelti Brownin YouTube-kanavan sisällöstä voi päätellä, että päivämäärä on lähellä.

Mykelti Brown ja hänen miehensä Tony Padron ovat kertoneet faneille muuttavansa Utahista Pohjois-Carolinaan. Mykelti on kertonut asiasta innoissaan myös äidilleen Christinelle, joka asuu Utahissa.

– Äitini on iloinen seikkailustamme. Hän tukee valintojamme, mutta hän on myös erittäin surullinen, että jätämme hänet, Mykelti kertoi.

Mykelti sanoi myös, että 19. kausi esitetään elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Sarjassa seurataan muun muassa Christine Brownin ja hänen uuden aviomiehensä David Woolleyn suhteen etenemistä. Pariskunta avioitui viime vuonna lokakuussa, joten sarja kulkee fanien mukaan liikaa jälkijunassa.