Sointu Borg kuvattiin yöttömän yön uinnilla: ”Mummi huuteli posetusehdotuksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähtenä tunnetuksi tullut, mutta monipuolisen uran jo ennen sitä tehnyt Sointu Borg ryhtyi taannoin kirjailijaksi ja on nykyisin palkittu puhuja erilaisissa tilaisuuksissa. Viime aikoina Sointu on ottanut hieman etäisyyttä hektiseen arkeensa ja ehtinyt myös lepäämään hieman.

Ranskan Annecyssä äskettäin lomaillut Borg ehti juhannukseksi Suomeen ja mökille, jossa hän tietenkin pulahti keskikesän yöttämän yön kunniaksi myös uimaan. Siitä julkaistiin tuttuun tapaan kuvasarja someen. Kuvissa ei nähdä kuitenkaan mitä kameran takana tapahtui, mutta Sointu paljasti sen kuvatekstissään.

– Lievä repeeminen, kun mummi huuteli posetusehdotuksia taustalla, Sointu Borg kirjoitti.

Tiktokissa Sointu Borg antaa nykyisin Sointuorvokki-kanavallaan elämänohjeita. Hän kertoo esimerkiksi miten flirttailun voi erottaa yleisestä ystävällisyydestä. Hänen mukaansa flirttaileva voi upottaa lauseeseen tiedon siitä, että hän on sinkku ja yleensä utelee toiselta tämän parisuhdestatusta. Kiinnostunut ihminen muistaa flirttailun kohteena olevasta pieniä yksityiskohtia ja yrittää löytää tekosyitä koskettaa tai vaikkapa halata hieman pidempään.