Scorpions-yhtyeen tarinasta elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Menestyneiden yhtyeiden ja artistien elämänkertaelokuvat eivät ole uusi ilmiö. Monet kansainvälisistä tähdistä kertovat elokuvat ovat kuitenkin keskittyneet englanninkielisistä maista ponnistaviin artisteihin. Nyt suunnitteilla on saksalaisen hard rock -yhtye Scorpionsin tarinan kertova elokuva.

ESX Entertainment -tuotantoyhtiö tuottama elokuva kantaa nimeä Wind of Change. Deadline-sivuston mukaan elokuva kertoo kolmesta epätavallisesta saksalaisesta ystävyksestä, joiden intohimo rockmusiikkia kohtaan tekee heistä maailmanluokan tähtiä. Yhtyeen Wind of Change -kappaleesta tuli valtava hitti Saksan jälleenyhdistymisen myötä.

Wind of Changen ohjaa ranskalaissyntyinen Alex Ranarivelo. Elokuvan kuvausten on määrä alkaa myöhemmin tänä vuonna. Sen ensi-iltaa suunnitellaan vuodelle 2025, jolloin Scorpions täyttää 60 vuotta.