Travis Kelce shoppaili Lontoossa – törsäsi jättisumman design-tuotteisiin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja Travis Kelce on ollut viime aikoina otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. NFL-joukkue Kansas City Chiefsin riveissä pelaava urheilija seurustelee poptähti Taylor Swiftin kanssa. Hän on viettänyt Swiftin kanssa aikaa muun muassa Lontoossa, jossa artisti on ollut maailmankiertueensa merkeissä.

Design-muotia rakastava Kelce ei ole säästellyt rahojaan päästessään shoppailemaan Lontoossa. US Sun -lehden mukaan urheilija on käyttänyt ostoksiinsa jopa 88 100 dollaria, eli noin 81 560 euroa. Pelkästään luksuspuoti Burberryyn kului yli 10 000 dollarin edestä rahaa.

Lehden mukaan Kelcen ostoskoriin päätyi muun muassa italialaisesta nahasta valmistettu 5 400 euron arvoinen biker-takki ja toinen, 5 000 euron arvoinen nahkatakki. Nylonista valmistettuun bomber-takkiin meni puolestaan noin 2 200 euroa.

Myös kellokaupassa vierailu jätti ison loven Kelcen lompakkoon. Lehden mukaan hän osti kaksi Rolex-rannekelloa, joiden arvo oli yhteensä yli 58 000 euroa. Shoppailu jatkui Louis Vuittonin liikkeessä, jossa ostokset maksoivat yhteensä noin 5 600 euroa.