Ohjaajalegendan kauhuelokuvan traileri julkaistiin: ”Kuin Uhrilampaat Taylor Swiftin konsertissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuudes aisti -ohjaaja M. Night Shyamalanin tuore elokuva saa ensi-iltansa tämän vuoden elokuussa. Trap-nimisen trillerin keskiössä on sarjamurhaaja, jota poliisi yrittää saada kiinni epätavallisin keinoin. Suomen ensi-iltaan 9. elokuuta saapuvasta elokuvasta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.

Elokuvassa The Butcher -nimellä tunnettu murhaaja vie tyttärensä poptähti Lady Ravenin konserttiin. Perillä hänelle selviää, että konsertti on täynnä hänelle ansan virittäneitä poliiseja. Elokuvan rooleissa nähdään muun muassa Josh Harnett, Ariel Donoghye ja Alison Pill.

Shyamalan on kuvaillut Trapin olevan kuin Uhrilampaat Taylor Swiftin konsertissa. Hän kertoi Empire-lehdelle saaneensa inspiraation elokuvalle todellisesta vuonna 1985 tapahtuneesta poliisioperaatiosta. Siinä poliisit tarjosivat etsintäkuulutetuille ilmaisia Super Bowl -lippuja ottaakseen heidät kiinni.

– Se oli huvittavaa. Poliisit olivat kirjaimellisesti pukeutuneet cheerleadereiksi ja maskoteiksi. Poliisit tanssivat etsintäkuulutettujen saapuessa paikalle. Ja kaikki heistä jäivät kiinni, Shyamalan kuvaili.