Brad Pitt tähdittää Top Gun -ohjaajan Formula 1 -elokuvaa – tältä näyttää tuore traileri

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brad Pitt tähdittää ensi vuonna Formula 1 -autourheilun maailmaan sijoittuvaa elokuvaa. F1-elokuvan ohjaa Top Gun: Maverick -ohjaaja Joseph Kosinski. Elokuvan tuottavat Warner Bros. ja Apple Studios yhteistyössä Kansainvälisen autoliiton kanssa.

Elokuvassa Brad Pitt näyttelee Sonny Hayesia, joka on joutunut lopettamaan menestyksekkään F1-uransa 1990-luvulla tapahtuneen vaarallisen kolarin seurauksena. Javier Bardemin näyttelemä F1-tallin omistaja houkuttelee Hayesin kuitenkin takaisin formuloiden maailmaan työskentelemään nuoren kuljettajalupauksen mentorina.

Variety-lehden mukaan F1-elokuvaa on kuvattu todellisissa Formula 1 -tapahtumissa, kuten viime vuoden Britannian Grand Prixissa. F1 saa kansainvälisen ensi-iltansa 25. kesäkuuta 2025. Esimakua elokuvasta saadaan tuoreessa teaser-trailerissa.