Ilouutinen Hollywoodista: Margot Robbie odottaa lasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken nimekkäimpiin näyttelijöihin kuuluva Margot Robbie vaikuttaa saavan perheenlisäystä. Barbie-elokuvan tähden kerrotaan odottavan lasta aviomiehensä Tom Ackerleyn kanssa. Asiasta uutisoi yhdysvaltalainen aikakauslehti People.

Peoplen mukaan Margot Robbien raskauden ovat vahvistaneet useat lähteet. Asiaa ei kuitenkaan ole toistaiseksi vahvistettu Robbien tai Ackerleyn edustajien taholta. Huhut raskaudesta lähtivät liikkeelle pariskunnasta Italiassa otettujen kuvien vuoksi.

Robbie ja Ackerley tapasivat vuonna 2013 Ranskalainen sarja -elokuvan kuvauksissa, joissa jälkimmäinen työskenteli apulaisohjaajana. He menivät naimisiin vuonna 2016 Australiassa. Pariskunta perusti vuonna 2014 Luckychap Entertainment -tuotantoyhtiön yhdessä Josey McNamaran ja Sophia Kerrin kanssa.

34-vuotias Margot Robbie aloitti näyttelijänuransa vuonna 2008 australialaisessa Neighbours-sarjassa. Hänen kansainvälinen läpimurtonsa tapahtui Martin Scorsesen The Wolf of Wall Street -elokuvan myötä.