Katy Perry juhlisti itsenäisyyttä biksuissa – kuosi käänsi katseet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa vietettiin maan itsenäisyyspäivää 4. heinäkuuta. Itsenäisyyspäivän juhlintaan osallistui myös poptähti Katy Perry. Hän esitteli sosiaalisessa mediassa paljastavaa ja patrioottista asuvalintaansa.

Katy Perry poseerasi Instagram-kuvassaan biksuissa, joita koristivat Yhdysvaltain lipun värit ja tähtikuviot. Laulajan yllä nähtiin myös punainen huivi ja punaista huulipunaa. Hän kanavoi toisen maailmansodan aikaisista We Can Do It! -julisteista tuttua Rosie the Riveter -hahmoa.

Perry mainosti julkaisussaan samalla tulevaa Woman’s World -singleään. Singlen on määrä ilmestyä 11. heinäkuuta musiikkivideon kera. Artisti valmistelee parhaillaan uutta albumiaan, joka on tähden ensimmäinen sitten vuonna 2020 julkaistun Smile-levyn.