Jenna julkaisi imetyskuvansa – some riemastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista menestystä osakseen saanut näyttelijäkaunotar Jenna Dewan sai taannoin terveen pikkutytön. 43-vuotias tähti sai kolmannen lapsensa yhdessä hänen miehensä Steve Kazeen kanssa. Hänellä on Kazeen kanssa myös neljävuotias poika Callum ja ex-aviomiehen Channing Tatumin kanssa 11-vuotias tytär Everly.

14. kesäkuuta syntynyt pienokainen nähdään nyt Dewanin päivityksessä useissa kuvissa, joista pääkuvassa tuore äiti imettää tytärtään. Kuva on saanut runsaasti ihastusta osakseen, sillä Yhdysvalloissa imetys ei ole ainakaan liian yleistä. Jenna näyttääkin tervettä esimerkkiä muille äideille.

Jenna Dewan julkaisi myös suloisen videon, jossa nähdään miten Rhiannonin sisarukset pääsevät ensimmäistä kertaa tapaamaan perheen uusinta tulokasta. Ensimmäinen viikko vauvan kanssa on ollut Dewanin mukaan helpompi kuin hän oli odottanut.