Sähköskuuteilla kännissä – Helsingin poliisilta karu video: ”10 päiväsakkoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin uutisoitiin miten myös sähköpotkulaudoille, niin sanotuille skuuteille, kaavaillaan parhaillaan promillerajaa. Jo nyt poliisin on mahdollista mätkäistä sakot, jos sähköpotkulautaa tai polkupyörää kuljettaa päihtyneenä niin, että siitä aiheutuu muille vaaraa.

Helsingin poliisin liikennevalvonnan johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein, on julkaissut sosiaalisessa mediassa poliisiauton kuvaaman videon, jossa Hietaniemenkadulla vastaan tulee kaksi skuuttia. Toisen kuljettaja ajaa laitetta kyykyssä ja on kaatua poliisiauton eteen. Rangaistushan siitä sitten tuli.

– Liikenne ja päihteet eivät sovi yhteen! Raportti kentältä: Kuljetti päihtyneenä keskellä katua sähköpotkulautaa kyykyssä menettäen hallinnan ja ajautuen melkein poliisiauton alle. Poliisi joutui jarruttamaa välttääkseen törmäyksen. 10 päiväsakkoa liikennejuopumuksesta, Pasterstein kirjoittaa.