Demi Rose peppu paljaana somessa – hipooko bannauksen rajoja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan kansainvälisesti tunnettu glamour-malli Demi Rose esittelee vartaloaan auliisti sosiaalisessa mediassa. Demi julkaisee edelleen hyvin paljastavia kuvia ilmaiseksi omalla Instagram-kanavallaan hänen lähes 20 miljoonalle seuraajalleen.

Nyt Rose on keikistellyt näyttävästi Ibizalla, jossa hän on viime aikoina viihtynyt poikkeuksellisen paljon. Näyttävä somekurvitar on jostain syystä riisunut vaatteensa ja hänet nähdään yläosattomissa ja käytännössä alastomana, sillä hänen yllään nähdään vain läpikuultava huivi.

Taannoin Demi Rose nähtiin ruohikolla makoilemassa pelkät lehdet rintojensa peitteenä. Sittemmin hän julkaisi Brasiliasta sarjan kuvia, joissa nähtiin miten tähti otti lähes rajatonta rusketusta uima-altaan reunalla.