Prinssi William sähköpotkulautaili Windsorin linnassa – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mielipiteitä jakavista sähköpotkulaudoista on tullut arkipäiväinen näky ympäri maailman. Sähköpotkulautailusta innostuneiden joukossa vaikuttaa olevan muun muassa Walesin prinssi William. Hänestä kuvatusta sähköpotklautavideosta tuli jokseenkin yllättäen viraalihitti.

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla 42-vuotias William nähdään sähköpotkulautailemassa Windsorin linnan edustalla. Siniseen paitaan ja aurinkolaseihin pukeutunut kuninkaallinen ajaa videon päätteeksi linnan portista sisään. Videon kuvausajankohta ei ole tiedossa, mutta se jaettiin TikTokissa 4. heinäkuuta.

The Sun -lehden mukaan William osti sähköpotkulaudan heinäkuussa 2023. Williamin kotina toimivasta Adelaide Cottagesta on usean kilometrin pituinen matka Windsorin linnaan. Williamin kerrotaan halunneen helppokäyttöisen kulkuneuvon, jolla matka taittuisi helposti.

@a.n.g.e.l.a_xue_ actually is him Vid Cred: @Ashley!! #princewilliam #british #freedom #monarchy #prince ♬ Star Spangled (Bass Boosted) – SNC