Teinitähtien suhde kariutuikin kolmiodraamaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuoden loppupuolen seuratuimmista Hollywood-pariskunnista olivat laulajatähti Taylor Swift ja näyttelijä Taylor Lautner. Kumpikaan ei koskaan vahvistanut suhdetta, mutta heidät kuvattiin lukuisia kertoja romanttisissa tunnelmissa. Molemmat tähdittivät samaa elokuvaa, mutta suhde jatkui myös kulissien takana.

Suhde päättyi lopulta muutaman viikon seurustelun jälkeen eroon, josta uutisoitiin vuodenvaihteessa. Tuolloin Us Weekly -lehti uutisoi Swiftin lähipiirin kertoneen eron syyksi sen, että laulaja ei tuntenut vetoa näyttelijään. Nyt eron taustoista on esitetty uusia väitteitä. Star Magazine nimittäin kertoo tänään, että suhdekiemuroissa olisi ollut mukana myös kolmas teinitähti, laulaja Selena Gomez.

Gomezin ja Lautnerin epäiltiin jo aiemmin seurustelleen, mutta tuolloin asiasta ei saatu vahvistusta. Lehden mukaan pariskunnan lähipiiri olisi nyt paljastanut, ettei nuori rakkaus koskaan sammunut kokonaan ja että Taylor Lautner ja Selena Gomez olisivat nyt lämmittäneet jälleen suhteensa. Hollywoodin paparazzit yrittävätkin parhaillaan kuumeisesti saada kuvamateriaalia väitteiden tueksi.