Nelosen suosikkisarja FlashForward lopetetaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista juuri kantautuneiden tietojen mkuaan ABC-televisiokanava on päättänyt lopettaa FlashForward-televisiosarjan tuotannon. Suomessa sarjaa esittää Nelonen. Samalla kanava lopettaa myös kolme muuta sarjaansa.

FlashForward-sarjan lopettamisesa on liikkunut huhuja jo useiden viikkojen ajan, mutta vielä muutama päivä sitten E! Online kertoi tilanteen olevan vielä auki. Tuolloin arvioitiin, että sarjalla on korkeintaan 50 prosentin mahdollisuus saada jatkoa. Nyt Entertainment Weekly -julkaisu on kuitenkin kertonut päätöksestä, jolla sarjan tuotanto lopetetaan.

Samalla myös Scrubs, Better Off Ted, ja Romantically Challenged -televisiosarjat saivat samanlaisen lopetuspäätöksen. Näistä sarjoista viimeiseksi jäänyt tuotantokausi oli normaalia lyhempi, joten lopettaminen osattiin ennakoida. FlashForward keräsi aloitusjaksolleen aikoinaan 12,47 miljoonaa katsojaa, mutta sittemmin määrä on romahtanut alle viiteen miljoonaan. Aiemmin uskottiin, että sarjan suosio Euroopassa pitäisi sen tuotannossa. Se ei kuitenkaan lopulta riittänyt.