Bloggaaja julkaisee alastonkuviaan – saa vihapalautetta liian hyvästä vartalosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jessa O’Brien on julkaissut Instagram-kanavalleen runsaasti alastonkuvia. Naisen pääasiallisimpana tehtävänä on julistaa positiivisempaa kehonkuvaa. Hän haluaa, että kaikilla ihmisillä on oikeus olla omanlaisensa ja näköisensä.

Valitettavasti hoikan ulkonäön omaava Jessa O’Brien on saanut runsaasti vihapalautetta. Naisen ulkonäköä ei ole suoranaisesti haukuttu, mutta osa ihmisistä moittii O’Brienin olevan liian kaunis puolustaakseen kaiken muotoisia ja kokoisia vartaloita. Eräskin palautteenantaja sanoo, että O’Brien voisi jatkaa positiivisen kehonkuvan julistamista sitten, kun hän on synnyttänyt viisi lasta tähän maailmaan.

Totuus kuitenkin on se, että kukaan ei ole oikeutettu kuulemaan olevansa vääränlainen pelkästään vartalonmallinsa perusteella. Osa hoikista ihmisistä saattaa kokea päivittäin arvosteluja ulkonäöstään tyylillä: ”Oletpa laiha!”, vaikka eihän muitakaan vartalonmalleja sovi päivitellä ääneen. Nykyisin paras tapa lienee neutraali asenne ilman, että tarvitsisi edes kiinnittää huomiota vartalonmalleihin tai niiden erilaisuuden ja hyväksyttävyyden hehkuttamiseen.

https://www.instagram.com/p/BWbCPOejmYd/

https://www.instagram.com/p/BcoczOQH4J2/?taken-by=thenudeblogger

https://www.instagram.com/p/BckCcNhjHus/?taken-by=thenudeblogger

https://www.instagram.com/p/Bb1Mkvojdog/?taken-by=thenudeblogger

https://www.instagram.com/p/BZ0eBN3jDzB/?taken-by=thenudeblogger