Legendaarisesta vibraattorista esiteltiin akkuversio – puhdasta nautintoa!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hitachi Magic Wand on yksi maailman kuuluisimmista vibraattoreista masturbointia varten. Aiemmin seksiväline on tarvinnut verkkovirtaa toimiakseen, mutta nyt markkinoille on tullut akulla varustettu ja uudelleen ladattava versio. Vibraattorista ennustetaan ystävänpäivän hittituotetta.

Japanilainen Hitachi toi vibraattorinsa markkinoille 60-luvulla. Magic Wand oli alunperin tarkoitettu lihasjännitysten poistamiseen, mutta nykyisin vibraattoria käytetään lähinnä masturboimisessa. Sen on todistettu antavan naisille ikimuistoisia orgasmeja. Magic Wand myytiin loppuun muun muassa vuonna 2002, kun se oli mukana yhdessä Sinkkuelämää-televisiosarjan jaksossa.

Hitachi Magic Wand on tituleerattu yhdeksi maailman parhaimmista seksivälineistä. Voimakas vibraattori ei tarvitse enää verkkovirtaa toimiakseen. Markkinoilla oleva voimakasmoottorinen hierontalaite on varustettu ladattavalla akulla, eli sauvan voi ottaa jatkossa mukaan myös paikkoihin, joissa ei ole pistorasiaa saatavilla. Hitachi Magic Wandin johto ei toisin sanoen enää pyöri masturbointisession tiellä.

https://www.instagram.com/p/Bc_XQ0rlknm/?tagged=hitachimagicwand

https://www.instagram.com/p/Bb0PNnDjPlB/?tagged=hitachimagicwand

https://www.instagram.com/p/Bb3EuV3hv4_/?tagged=hitachimagicwand

https://www.instagram.com/p/BZrMU1lj8xj/?tagged=hitachimagicwand