Instagram-malli paljasti – tätä hänen seuraajansa eivät näe

Glamour Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen Brooklyn Kelly aloitti uransa mallina kun hänet löydettiin agentin toimesta naisen ollessa 18-vuotias. Hän ei kuitenkaan tee mallin töitä päätyökseen vaan toimii myös sairaanhoitajana mitä moni hänen seuraajansa ei näe.

Vaalean 25-vuotiaan kaunottaren elämä näyttää varmasti muiden silmissä olevan täynnä matkustelua ja luksusta, mutta sen lisäksi Brooklyn Kelly elää myös tavallista työarkea toimiessaan sairaanhoitajana.

Kellylla on hänen Instagram-kanavallaan yli 173.000 seuraajaa, jotka pääsevät kuitenkin näkemään naisen elämästä vain toisen puolen. Harva antaa sosiaalisessa mediassa omasta elämästään koko kuvan vaan julkaisee sen sijaan pieniä otoksia parhaista ja kuvauksellisimmista hetkistä. Myös Brooklyn Kellyn kanava näyttää siltä kuin nainen eläisi pelkästään mallin töillä ja sosiaalisella medialla.

Brooklyn Kelly kertoi Daily Mail -sivuston tekemässä haastattelussa, että sairaanhoitajan ammatti on hänen kutsumuksensa. Hän silti elää kuin malli sosiaalista mediaa ja mallin töitä varten, minkä vuoksi hänen täytyykin syödä terveellisesti ja kuntoilla noin neljä kertaa viikossa.

https://www.instagram.com/p/Bjf2iTKnhiT/?taken-by=brooklynkellyy

https://www.instagram.com/p/BjOBR4GH6ZE/?taken-by=brooklynkellyy

https://www.instagram.com/p/BiAjw3bnypw/?taken-by=brooklynkellyy

https://www.instagram.com/p/Bhe_2h1HV3X/?taken-by=brooklynkellyy

https://www.instagram.com/p/BfkynX4HnW8/?taken-by=brooklynkellyy