BB-Nino järkytti ryöstöpaljastuksellaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa aamupäivä alkoi tänäänkin tuttuun tapaan aamusaunalla. Lauteilla asukkaat pohtivat ohjelman mukanaan tuomaa julkisuutta ja sen vaikutuksia arkielämään. BB-Eetu tiedusteli Nikolta ja Ninolta heidän kokemuksistaan.

BB-Nino paljasti joutuneensa Big Brother -osallistumisensa jälkeen myös pahoinpitelyn uhriksi.

– Siis oikein kunnolla? Miten siinä sit kävi? BB-Eetu ihmetteli järkyttyneenä.

– Tuli mustat silmät. En mä oikein tiedä. En mä muista siitä mitään. Sit mut myös ryöstettiin. Multa vietiin rahat tililtä ja se oli vielä mun kaveri. Se on nyt entinen kaveri. En mä ole ollut sen kanssa enää missään tekemisissä. Se on sellaista kun ihmiset ovat kateellisia varmaan, Nino kertoi kokemuksistaan.

– On se ihme että jonkun pitää purkaa tolleen aggressioita, BB-Marika ihmetteli.

– Hyvin mä oon pärjännyt kuitenkin. Mun ystävätkin oli tosin ihan shokissa noista jutuista ja siitä mun saamasta julkisuudesta. Frendit ihmetteli et miksi mä vedin niin kovat kännit baarissa, mut sit ne ymmärsi että miksi mä vedin sellaiset kännit, kun mun piti vetää niin että mä jaksoin olla baarissa. Se riippuu niin ihmisestä että vihataanko sua vai rakastetaanko sua. Joku voi mennä vaikka Prisman kassalle ihan noin vaan, Nino jatkoi.

– Mä kuvittelin, että kun mä tuun tänne niin ei kukaan mua sit tunnista. Eihän kukaan edes kattele tätä ohjelmaa. Ei millään pahalla, mut mä en lähde kumartelemaan mitään BB-ihmisiä, Eetu totesi.