Povipommi Katri Haapanen rajusta elämänmuutoksestaan: ”Vuosia sitten puhdistin anaalitappeja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan haluavansa papiksi ja opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi. Nyt Katri on kommentoinut rajua elämänmuutostaan.

– Vuosia sitten puhdistin anaalitappeja lavan takana, katsoin esiintyjien lämmittelyä ja odotin vuoroani lavalle juontamaan. Se oli yksi osa elämääni backstagella. Nyt rukoilen pappien, suntioiden ja avustajien kanssa sakastissa. Sakasti on meille se backstage. Hyppy näiden kahden asian kesken on suuri, mutta se osa elämääni, Katri Haapanen kirjoittaa Instagramissa.

Haapanen kertoo lähteneensä opiskelemaan alaa, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Hänen mukaansa suntion ammatti on mahdollistajan työtä. Elämästään parhaillaan kirjaa kirjoittavan entisen realitytähden ja nykyisen suntion elämänmuutos tuli monille suurena yllätyksenä.

– Voin sanoa, että tämä on osa elämääni ja osa matkaani. Elämäni tähän asti on ollut surullista, outoa, iloista, monimutkaista, uskomatonta ja ennen kaikkea eeppistä. Olen kokenut elämän surut, ilot ja oppinut nauttimaan pienistä asioista ja rakkaudesta.

https://www.instagram.com/p/BpkANwjHlMt/