Julianne Hough valmistautui koe-esiintymiseen – upea suoritus ei taannut roolia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough on koulutukseltaan myös ammattitanssija. Nyt Julianne Hough päätti jakaa sosiaalisessa mediassa kokemuksensa tärkeään koe-esiintymiseen valmistautumisesta ja siitä tunnemyrskystä, joka siitä seurasi kun rooli menikin toiselle.

Julianne Hough on julkaissut Instagram-kanavallaan videon, jossa hän näyttää todella upealta tanssiessaan vaativaa koreografiaa. Hough oli saanut tiedon hänelle sopivasta roolista, jonka koe-esiintymiset olisivat vuoden kuluttua. 32-vuotias tähti laittoi kaiken energiansa siihen, että hän onnistuisi koe-esiintymisessä täydellisesti.

https://www.instagram.com/p/CGQNIUGHzVh/

Tanssija palkkasi ammattilaisia auttamaan häntä näyttelijäntyön opiskelemisessa ja tietyn tanssityylin oppimisessa. Nainen eli ja hengitti tulevaa roolia joka päivä ja harjoitteli taukoamatta. Hänen mielessään ei ollut epäilystäkään siitä etteikö hän saisi roolia. Toisin kuitenkin kävi.

Julianne Hough muistelee olleensa täysin murtunut siitä, että hän ei saanut roolia. Myöhemmin nainen on ollut kuitenkin kiitollinen koko kokemuksesta ja suorastaan tyrmistynyt siitä mihin hän itse on kykenevä kun hän harjoittelee ja hioo taitojaan.