Nick Cannon saa taas lapsen – kahdeksas lapsi syntyi kuukausi sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeksi kun kirjoitimme artikkelin Nick Cannonista tämän vuoden toukokuussa, suunnitteli mies vasektomiaa. Syynä oli se, että hänelle oli syntymässä kahdeksas lapsi. Nyt lapsi on syntynyt ja tässä välissä hän on ehtinyt saattaa jo toisen – tai ehkä jopa kolmannenkin – naisen raskaaksi.

Malli Brittany Bell on raskaana. Hänellä ja Nick Cannonilla on entuudestaan kaksi yhteistä lasta: viisivuotias Golden Sagon ja lähes kaksivuotias Powerful Queen. Kolmas yhteinen vauva on vasta raskautensa alussa.

Nick Cannonin kahdeksas lapsi syntyi heinäkuun lopulla. Malli Bre Tiesi synnytti poikavauvan nimeltään Legendary Love Cannon. Näyttelijällä on myös vuoden ikäiset kaksoset, Zion ja Zillion Abby De La Rosan kanssa. Abby De La Rosa on myös raskaana, mutta tulevan lapsen isää ei ole kerrottu julkisuuteen. Jos kyseessä on Cannon, on miehellä pian 10 lasta.

Nick Cannon on myös Mariah Careyn kanssa 11-vuotiaiden kaksosten Monroen ja Morrocanin isä. Miehellä on myös Alyssa Scottin kanssa enkelipoika nimeltään Zen, joka menehtyi viiden kuukauden ikäisenä aivosyöpään viime vuoden joulukuussa.

Toisin sanoen miehen lapset ovat:

2011 Monroe ja Morrocan

2017 Golden Sagon

2020 Powerful Queen

2021 Zion ja Zillion

2021 Zen

2022 Legendary Love

2022 vauva De La Rosan kanssa (ei vahvistettu)

2022 vauva Brittany Bellin kanssa