Brittien edesmennyt kuningatar Elisabet II tunnettiin paitsi pitkästä hallituskaudestaan, myös tarkasta etikettitajustaan. Monarkin ylellisyys ulottui jälkiruokiin asti. Hänen entinen hovikokkinsa Darren McGrady on nyt paljastanut kuningattaren suosineen jälkiruoaksi tuoreita hedelmiä. Hän oli kuitenkin tarkka siitä, miten hedelmiä piti syödä.
Aiemmin on kerrottu, että kuningatar söi banaanin veitsellä ja haarukalla, jotta ei näyttäisi apinalta. Nyt 11 vuotta hovissa työskennellyt McGrady kertoo, että ananas oli kuningattaren pöydässä kuin taideteos. Hedelmä kuorittiin ja sen ydin poistettiin huolellisesti, minkä jälkeen se viipaloitiin siisteiksi renkaiksi. Sitten renkaat aseteltiin takaisin tyhjennetyn ananaskuoren sisään.
Päälle asetettiin vielä ananaksen oma kruunu koristeeksi. Lopputulos oli kuin trooppinen asetelma, joka kruunasi kuninkaallisen illallisen arvolleen sopivalla tavalla. Elisabet ei koskaan syönyt hedelmiä käsin, vaan aina veitsellä ja haarukalla, oli kyse sitten banaanin lisäksi juuri ananaksesta, omenasta tai vaikkapa viinirypäleistä.