Etelä-Lontoossa sijaitsevan Tri Coffee -kahvilan barista Caspar King on jakanut vinkin, joka on saanut kahvin ystävät ympäri maailmaa kohottamaan kulmakarvojaan. Hänen neuvonsa on nimittäin lisätä kahviin ripaus suolaa sokerin sijaan. Casparin mukaan pieni ripaus suolaa voi muuttaa kahvin maun täysin, tehden siitä pehmeämmän ja vähemmän kitkerän.
Tämä on hyvä neuvo etenkin niille, jotka ovat herkkiä kahvin karvaudelle, jota löytyy reipusti esimerkiksi mustasta kahvista ja tuhdimmasta espressosta. Baristan mukaan täydellinen kahvikupillinen lähtee laadukkaista pavuista, oikeasta jauhatusasteesta ja huolellisesta valmistuksesta. Kun nämä ovat kohdillaan, suola voi hänen mukaansa tehdä ihmeitä ja avata kahvin aromit uudella tavalla.
King suosittelee Daily Mail -sivuston mukaan erityisesti kokeilemaan tätä vinkkiä espresson kanssa, jos sen maku tuntuu liian voimakkaalta. Caspar nosti esiin myös flat white -kahvin suosion nousun ja sen, kuinka juoma antaa espresson maun loistaa pehmeän maidon tasapainottamana.
Vaikka kasvipohjaiset vaihtoehdot ovat yleistyneet, hän suosii silti täysmaitoa täydellisen koostumuksen saavuttamiseksi. Yksi asia on hänen mielestään kuitenkin varma, suola kahvissa ei enää unohdu sen jälkeen kun sitä on kerran kokeillut.