Spice Girls alistui poikabändille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluuta parhaillaan tekevä maailmanhistorian menestynein tyttöyhtye Spice Girls on tehnyt odottamattoman päätöksen ja alistunut poikabändi Westlifelle.

Spice Girlsin paluulevy oli määrä julkaista samaan aikaan irlantilaisen Weslifen seuraavan albumin kanssa, mutta maustetytöt ovat päättäneet siirtää oman levynsä julkaisua viikolla, koska pelkäsivät jäävänsä poikabändin jalkoihin listasijoituksessa, Daily Mirror uutisoi.

Spaissareiden paluulevy piti alunperin julkaista 5. marraskuuta, mutta Emma Bunton, Melanie Chisholme, Melanie Brown, Victoria Beckham ja Geri Halliwell pääsevätkin tuotoksellaan kauppojen hyllyille vasta seuraavalla viikolla 12. marraskuuta.

Kyse on tässä tapauksessa kantapään kautta oppimisesta, sillä Westlife ja Spice Girls julkaisivat Coast To Coast ja Forever -albuminsa samaan aikaan marraskuussa 2000, ja poikabändi peittosi silloin tyttöviisikon selvästi. Aiemmin levynsä julkaisua on siirtänyt myös Robbie Williams, joka pelkäsi taannoin Justin Timberlaken vievän häneltä ykköstilan.

Tuorein vastaavanlainen tapaus nähtiin vain pari viikkoa sitten, kun 50 Cent ei suostunut siirtämään levynsä julkaisupäivää Kanye Westin takia. Lopulta West veikin listojen ykkössijat ympäri maailmaa, ja 50 Cent jäi kauas kilpakumppaninsa myynnistä.