Sisäpiiri: Conan O’Brien jättää NBC-kanavan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa yllättävän paljon viime päivinä kuohuttanut NBC-kanavan keskusteluohjelmista syntynyt sekasotku saa yhä sekavampia piirteitä. Eilen Jay Leno haukkui kanavan toiminnan harvinaisen kovasanaisesti ja nyt Conan O’Brienin uskotaan jättävän koko kanavan.

O’Brienille on jo aiemmin tarjottu merkittävää pestiä Fox Television -televisioyhtiöltä. Viime viikolla julkisuudessa kerrottiin hänen kolmesta mahdollisuudestaan, joista kahteen liittyi NBC-kanavan jättäminen. Tänään Hollywoodissa julki tulleiden tietojen mukaan hän on todennäköisesti jättämässä itseään kaltoin kohdelleen kanavan. Ainoana varteenotettavana vaihtoehtona pidetään nyt siirtymistä kilpailevalle kanavalle.

– Tämän tason kusetusta ei kukaan odottanut. Hän on tehnyt hyvää työtä NBC:llä. Hän siirsi itsensä lisäksi myös perheensä ja ohjelman koko työryhmän New Yorkista Los Angelesiin. Ja sitten viisi kuukautta myöhemmin häntä kiitetään tällä tavalla? Sisäpiiristä ihmeteltiin Hollywood Reporterille.

Tilanne sai alkunsa jo viime keväänä, kun Conan O’Brien siirrettiin Jay Lenon tilalle The Tonight Show -ohjelman isännäksi. Leno sai kuitenkin paraatipaikan omalle ohjelmalleen kello 22.00 ohjelmapaikalta, mikä vaikeutti osaltaan Conanin tilannetta kilpailijoita vastaan. Nyt kanava on kuitenkin yllättäen päättänyt pyörtää päätöksensä ja palauttaa Jay Leno sittenkin takaisin myöhäisiltaan.