Madonna erityistarkkailuun Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on joutunut Saksassa viranomaisten silmätikuksi esityksensä takia. Confessions -kiertueellaan parhaillaan oleva Madonna on aiemmin suututtanut useita uskontoryhmiä, koska hänet ristiinnaulitaan keikan aikana orjantappura päässään.

Nyt Saksan oikeuslaitoksen syyttäjät ovat ilmoittaneet ottavansa Madonnan keikan erityistarkkailuun, kun hän saapuu esiintymään Düsseldorfiin ensi sunnuntaina. He tarkkailevat erityisesti mahdollista ristiinnaulitsemista, sillä myös Saksassa useat uskontojohtajat ovat nostaneet asiasta metelin. Kaksi viikkoa sitten Madonna suututti kirkonmiehet keikallaan Roomassa.

Düsseldorfin syyttäjien puhemies Johannes Mocken on todennut, että mikäli Madonna ristiinnaulitaan, voidaan se tulkita maan lain mukaan uskonnolliseksi loukkaukseksi. Toisaalta esitykseen voidaan soveltaa mahdollisesti lakia taiteellisesta vapaudesta. Viranomaiset tyytyvät kuitenkin mediaan välittämään tietoon, sillä paikan päälle tarkkailijoita ei lähetetä.

Tänään illalla Madonna esiintyy kahdeksannen ja viimeisen kerran kiertueellaan Lontoon Wembley Arenalla. Seitsemän konsertin liput myytiin loppuun ja vain tämäniltaiseen esitykseen on hajapaikkoja jäljellä. Muutaman välipäivän jälkeen hän suuntaa viikonloppuna Saksaan.