Natalie Imbruglia tekee paluuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

”Torn” -kappaleella maailman listoille kolme vuotta sitten raketinomaisesti noussut aussitähti Natalie Imbruglia on tekemässä paluuta parrasvaloihin. Hänen uusi albuminsa on nimeltään ”White Lilies Island”.

Uuden levyn tekeminen oli Natalien mukaan erittäin rankka kokemus, joka vaati häneltä kuukausien intensiivisen työn. Hän ei halunnut edes tavata ketään ulkopuolisia ennen kuin levy olisi valmis. Ensimmäisen levyn suuri suosio toi kakkoslevylle paljon paineita. Uudelta albumilta on julkaistu yksi single ”That Day”.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat