Heavy valtaa Tampereen Senssin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Senssillä järjestetään 23. helmikuuta heavy-henkisten juhlijoiden kokoontuminen, jossa tullaan kuulemaan vain parhaita heavyklassikoita vuosikymmenten varrelta. Livenä ja levyltä. Musiikkia kuullaan kahdessa tilassa, Senssin päälavalla, eli ”Bar Gomorrassa” sekä ”Bar Sodomassa”.

Sunday Sabbath -juhlissa on mukana myös Suomen paras heavybändi, jonka muodostavat suomalaisen rockmusiikin tiukimmat ammattilaiset! Vain tätä keikkaa varten kootussa yhtyeessä ovat mukana mm. seuraavat tutut nimet:

Toni Wirtanen (Apulanta), Wille Mäkinen (Bomfunk MC’s), Jani Kemppinen (Popeda), Ari ”Kreivi” Toikka (Horsepower, Bomfunk MC’s), Otto Hallamaa (Feedback), Jukka ”J” Lewis (Yö, Oz), Arto Muna (Arto Muna & Millenium) sekä lämppäribändinä Killpretty!

Kymmenet, ellei sadat heavyklassikot kuullaan myös vinyyliltä alan parhaiden tiskijukkien valitsemana. Levylautasten takana niittivöitään kolistelevat mm. Palefafe, Infekto (Bomfunk MC’s), Mr.Willy, Baker, Samboogie, Herra Ylppö ja Leka.