Fred Durst: Britney on kone!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Limp Bizkit-yhtyeestä tuttu Fred Durst on rehennellyt olleensa sängyssä megatähti Britney Spearsin kanssa. Britney itse on kiistänyt tiedot ja kertonut lukuisia kertoja harrastavansa seksiä vasta avioliitossa.

Durst kertoi kuitenkin Shock DJ Howard Sternin -radio-ohjelmassa harrastaneensa Britneyn kanssa seksiä heti ensitapaamisensa jälkeen.

– Työskentelimme studiossa. Britney poistui paikalta, mutta palasi myöhemmin läpinäkyvään asuun pukeutuneena. Hänellä ei ollut rintsikoita. Poistuimme sen jälkeen Britneyn asunnolle, Durst kertoi.

Britneyn aktiivisuudesta pedin pohjalla Durstilla oli vain hyvää sanottavaa:

– Britneyn rinnat ovat aidot. Britney käytti sängyssä aika rivoa kieltä. Hän juo ja tupakoi. Ei siis mikään pulmunen, ei alkuunkaan. Hän on makeempi kuin ex-tyttöystäväni Carmen Electra, Durst lateli.

Britney on siis kiistänyt tapahtuneen ja siitäkös Durst on ottanut nokkiinsa. Miehen tuelvalle levylle tulee tiettävästi kappale, jossa Durst kuittailee Britneylle. Biisin nimeksi tulee ”Just Drop Dead”.